Yes Man

0
(0)

SUNDAY TIMES Bestseller
UN CUVANT POATE SCHIMBA TOTUL.
Danny Wallace este un tanar londonez cu o slujba lejera de producator la radioul public. Trecut de 25 de ani si proaspat despartit de iubita lui, trece printr-o perioada in care se izoleaza si-si diminueaza progresiv contactele sociale, spre supararea prietenilor.
Pana intr-o zi cand, intr-un autobuz, primeste un sfat de la un strain misterios, cu barba: «Spune DA mai des!» Se hotaraste sa urmeze sfatul ca atare si sa nu mai rateze nicio oferta, invitatie, provocare sau oportunitate. Timp de un an. In curand viata i se schimba cu totul: accepta intalniri in locuri cat se poate de ciudate, da curs nenumaratelor oferte primite pe Internet, nu refuza niciun cersetor sau, pur si simplu, cedeaza invitatiei de a bea un pahar in plus, intrand astfel in situatii nu tocmai usor de gestionat. Si slujba lui capata o noua turnura: din moment ce spune da responsabilitatilor, i se incredinteaza, spre disperarea lui, tot mai multe sarcini. Atitudinea sa pozitiva il face totusi din ce in ce mai placut tuturor.
O carte autobiografica, a carei adaptare cinematografica il are pe Jim Carrey in rolul principal.
«Una dintre acele putine carti care iti pot schimba viata.» San Francisco Bay Guardian
«O noua capodopera de umor.» The Bookseller
«Al naibii de sclipitor!» Playboy
«Irezistibila.» Daily Mail
«O carte ingenioasa si plina de umor.» Heat
«Danny Wallace face chestii pe care putini le-ar face si scrie despre ele intr-un mod in care prea putini ar putea-o face.» Independent on Sunday
«Eu, Danny Wallace, in depline capacitati fizice si mentale, scriu acest manifest privitor la viata mea, dupa cum urmeaza:
Jur ca voi fi mai deschis ocaziilor care se ivesc.
Jur ca-mi voi trai viata, folosindu-ma de fiecare sansa care-mi sta la dispozitie.
Jur ca voi spune DA oricarui serviciu, cerere, propunere si invitatie…
Jur ca din acest moment voi spune DA acolo unde altadata as fi spus NU.»
Danny Wallace s-a nascut in Scotia in 1976. Este jurnalist (a lucrat pentru The Independent si The Guardian), actor, scriitor, prezentator radio si TV. A scris si realizat comedii pentru scena, radio si TV (BBC2, Channel 4). A scris romanele Friends like This si Join Me. Traieste intr-o veche fabrica de chibrituri in East End, Londra. BBC America l-a numit de curand «unul dintre cei mai buni jurnalisti ai Angliei».

  • Autori: Danny Wallace
  • Editura: Trei
  • Anul aparitiei: 2009
  • ISBN: 9789737072702
  • Numar de pagini: 584
  • Categorie: Altele

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.