Viaţa mea în publicitate, Publicitate ştiinţifică.

Descriere: Marketing de piaţă. Sampling pe bază de cupoane. Cercetare asupra sloganelor. Toate acestea sunt practici standard în publicitatea de astăzi. Toate au fost inventate de Claude Hopkins.
Acest volum conţine cele două cărţi de referinţă. Publicitate ştiinţifică – clasicul abecedar citit şi astăzi de către cei mai buni autori de slogane publicitare ai momentului – a fost publicată pentru prima oară în anul 1923. Patru ani mai târziu, Claude Hopkins şi-a scris autobiografia, Viaţa mea în publicitate.
Viaţa mea în publicitate şi Publicitate ştiinţifică rămân două ghiduri esenţiale şi vitale atât pentru generaţiile de azi cât şi pentru cele viitoare de profesionişti în publicitate.
Citind aceste două capodopere veţi ajunge la concluzia suprinzătoare că cele mai noi strategii de marketing au fost descoperite şi documentate în realitate în urmă cu mai bine de 70 de ani.
Nimănui n-ar trebui să i se permită să aibă de-a face cu publicitatea până când nu a citit de şapte ori această carte (Publicitate ştiinţifică). Mie mi-a schimbat viaţa.
David Ogilvy

  • Autori: Claude Hopkins
  • Editura: Publica
  • Anul aparitiei: 2007
  • Numar de pagini: 248
  • Categorie: Business ,economie