Universul constient: adevarul stiintific despre fenomenele paranormale

Descriere: Daca mai multe minti se focalizeaza intr-o directie data pot provoca modificari in lumea materiala? Tehnologia viitorului va putea fi utilizata oare doar cu puterea mintii? Exista vreo legatura intre depresie si defectiunile calculatoarelor? Doctorii viitorului vor prescrie rugaciunea?
Universul constient gaseste raspunsuri la toate aceste intrebari si ofera o viziune argumentata si convingatoare a viitorului.
Inca din timpuri imemoriale oameni din toate culturile au descoperit dovezi ale legaturii dintre minte si lumea materiala sau cu privire la clarvedere, poltergeist, la asa zisul ceas rau, si a altor manifestari PSI. Dean Radin si alti savanti au adunat informatii de necontestat care sustin realitatea acestor fenomene si astfel se poate da startul urmatoarei revolutii stiintifice.
Universul constient expune dovezile descoperite fuzionand invataturile mistice, teoriile fizicii cuantice si experimentele de ultima ora din tehnologie.
Dean Radin, Ph.D. este senior scientist la Institutul pentru Stiinte Noetice si fondator al Counsciousness Research Laboratory din cadrul Universitatii Nevada, Las Vegas. A tinut discursuri la Universitatea Princeton, la Universitatea Edinburgh si a condus grupuri de analiza si reflectie (think tanks) in Silicon Valley. A coordonat cercetari parapsihologice de ultima ora pentru AT&T, Contel, SRI International si pentru guvernul Statelor Unite ale Amercii.

  • Autori: Dean Radin, Ph.D.
  • Editura: Daksha
  • Anul aparitiei: 2011
  • ISBN: 978-973-1965-22-2
  • Numar de pagini: 456
  • Categorie: Mister, stiinte oculte

Pret: 39,00 RON