Tehnica organizarii timpului

Tehnica organizarii timpului - Julie Morgenstern

Descriere carte:
Majoritatea oamenilor cred ca timpul este ceva intangibil. In calatoria de la haos spre ordine este adesea mai usor sa organizezi spatiul decat timpul, deoarece spatiul este ceva ce poti vedea. Timpul, pe de alta parte, este complet indivizibl. Nu il poti vedea si nici nu il poti tine in mana. Timpul este ceva ce se simte si il simti… absolut amorf.
"Organizarea timpului" pornita din interior inseamna alcatuirea unui program care sa ti se potriveasca tie.
Inseamna sa identifici ceea ce este important pentru tine si sa atribui acelor activitati un loc bine definit in programul tau, in functie de nevoile si scopurile personale. Si mai inseamna sentimentul puternic de satisfactie de la sfarsitul ficarei zile.
"Tehnica organizarii timpului" respecta si apreciaza faptul ca fiecare persoana este diferita. Si ca fiecare dintre noi are nevoi diferite in diferite momente ale vietii. Nu intentionez nici sa-ti spun sa duci o viata calma, linistita, si nici sa te conving sa iti umpli fiecare minut al existentei cu activitati extrem de productive. Nu vei gasi nicaieri in aceasta carte "truisme" cum ar fi "Cine se scoala de dimineata departe ajunge" sau ca ar trebui sa muncesti mai putin ori sa te distrezi mai putin sau sa fii orice altceva decat esti.
In schimb, aceasta carte te va ajuta sa intelegi cine esti si ce doresti, si iti va oferi instrumentele cu ajutorul carora sa-ti dezvolti viata in jurul acestor lucruri. Poti deprinde abilitati noi si modifica anumite comportamente, dar nu iti poti schimba fondul.
Pentru ca nici nu ar trebui. Aceasta carte te va purta printr-un proces de auto-descoperire a ceea ce iti place sau nu, a obiceiurilor, nevoilor si dorintelor tale naturale. Acestea devin fundatia sistemului tau de administrare a timpului.
Sistemul meu iti ofera un proces, nu o reteta.

  • Autor: Julie Morgenstern
  • Editura: Amaltea
  • Colectia: Mileniul Trei
  • Categoria: Management
  • ISBN:
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:

Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)