Secretele creativitatii

0
(0)

Secretele creativitatii - Michael Michalko

Secretele creativitatii dezvaluie modul de a gandi al celor care s-au impus de-a lungul timpului prin ideile lor, familiarizandu-va cu mecanismele logice de solutionare a problemelor, pe care le foloseau Einstein, Darwin, da Vinci, Freud, Picasso, Edison, Mozart, Louis Pasteur, Galileo Galilei, Alexander Graham Bell, Aristotel, Michelangelo, Bach, Walt Disney si multi altii.
Scopul acestei lucrari este acela de a descrie diferite strategii de gandire si de a va arata cum puteti sa le folositi pentru a fi mai creativi pe plan profesional si n viata personala.
Michael Michalko, unul dintre cei mai apreciati experti n domeniul creativitatii, va va arata ca, de obicei, cand aveti de rezolvat o problema cautati o solutie verificata n trecut. Pe de alta parte, va va demonstra ca geniile nu gandesc prin imitatie, altfel spus reproductiv, ci gandesc n mod productiv. Cand au de rezolvat o problema, verifica n cate moduri o pot privi, cum o pot regandi, cate solutii diferite pot gasi pentru ea. Reusesc, astfel, sa descopere mai multe solutii, unele dintre ele total diferite de cele clasice, obisnuite, altele chiar unice.
Tehnicile de gandire creativa descrise va vor nvata secretul ideilor si solutiilor originale de care aveti nevoie n viata de zi cu zi. Fiecare tehnica n parte va va fi aratata, vi se va sugera cum anume trebuie utilizata si vi se va explica de ce are succes, prin inserarea unor anecdote, a unor scurte povestiri, prin explicarea modului n care geniile au folosit tehnica respectiva pentru a ajunge la descoperirile lor originale.
Veti ajunge, astfel, sa priviti altfel lucrurile si sa va schimbati perspectiva asupra lumii.

  • Autor: Michael Michalko
  • Editura: Amaltea
  • Colectia: Cunoastere Autoeducare Business
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN:
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:

Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.