SĂNĂTATE LA TREI NIVELURI-Alinierea corpului, minţii şi sufletului, pentru a obţine sănătate, fericire şi o viaţă împlinită.

Descriere: Această carte este un dar pentru cititorii dr. Carmen Harra. E minunată, pentru că noi toţi putem vedea cum ea ne transformă corpul, mintea şi spiritul în cea mai măreaţă versiune a celei mai minunate viziuni despre noi înşine … acum!
– Neale Donald Walsch, autorul cărţilor Conversaţii cu Dumnezeu


„Carmen Harra este o femeie de mare înţelepciune, talentată şi cu o capacitate profundă de a face conexiuni. Entuziasmul pe care îl are pentru viaţă, alături de marile ei puteri metafizice, o fac o adevărată forţă a naturii.”
— Arielle Ford, autoare a cărţii Hot Chocolate For The Mystical Soul
„Această carte explorează o multitudine de idei, inclusiv Conştienţa Atentă, pentru a ne ajuta să creăm o viaţă echilibrată, fericită, sănătoasă, folosind metode pentru corp-minte-spirit.”
— Linda Mackenzie, autoare a volumului Help Yourself Heal with Self-Hypnosis şi fondatoare a postului de radio HealthyLife.Net – All Positive Talk Radio
„Dr. Carmen Harra este unul dintre consilierii cu cel mai minunat talent de pe planetă. Aptitudinile sale de prognozare şi acurateţea ei sunt neegalate. Toate cărţile dr. Harra sunt pline de viziuni şi adevăruri profunde. ,Sănătate la trei niveluri’ nu face nici ea excepţie. Citiţi această carte şi ea vă va schimba viaţa.”
— Jon Sweeney, fondator al terapiei coerenţei.
„În cea mai recentă carte a sa, dr. Carmen Harra a creat un model important pentru creşterea şi evoluţia voastră, cu idei şi informaţii deosebite pentru toate aspectele vieţii – de la reconectarea cu Mama Pământ, până la un plan bun pentru o ancorare sănătoasă. Şi, mai important decât orice, cu un echilibru suplimentar pe care îl aduce minţii, corpului şi spiritului nostru!”
— Scott Cluthe, Positively Incorrect! Lime Radio pe Sirius Satellite Radio

  • Autori: Carmen Harra
  • Editura: For you
  • Categorie: Mister,stiinte oculte