Sa refacem trecutul si sa vindecam viitorul, prin recuperarea sufletului.

0
(0)

Psihologul si antropologul Alberto Villoldo explica practicile de vindecare ce pot fi folosite in afara timpului si spatiului. El ne arata cum putem intra acum in dimensiunea de dincolo de timp, pentru a vindeca evenimente care s-au intamplat in trecut, ca si modul in care ne putem corecta cursul propriului destin. Dr. Villoldo discuta modalitatile prin care, folosind intentia, ne putem vindeca pe noi insine si pe cei dragi noua, prin practici folosite de samanii din continentele americane. Samanii din vechime numeau acest proces „calatorie”.
In aceasta carte, veti descoperi ca aveti un suflet compus din patru spatii, in acelasi mod in care inima voastra are patru spatii. In primul spatiu, depozitam amintirea unei traume care ne-a deturnat de la destinul nostru; in al doilea, ne pastram credintele limitatoare si contractele sufletului, pe care le-am facut in momentul pierderii pe care am suferit-o; in al treilea spatiu, ne recuperam gratia Divina si increderea care ne vor aduce, din nou, intregimea. In cel de-al patrulea spatiu, ne amintim chemarea si misiunea ce reprezinta destinul nostru in aceasta viata.
Dr. Villoldo ne conduce de-a lungul drumului parcurs de Parsifal in cautarea sfantului Graal, pentru a ilustra calatoria eroului, facuta cu scopul de a-si recupera sufletul pierdut si de a-si gasi destinul. Practicile de recuperare ale sufletului si destinului sunt descrise cu detalii bogate si convingatoare si ne arata cum putem deveni propriul nostru saman si cum putem realiza, in cateva sesiuni de „calatorie”, ceea ce intr-un context psihoterapeutic s-ar face in ani de zile. Cartea explica faptul ca timpul este ca un rau care curge lenes spre mare, pe suprafata caruia cei mai multi se multumesc sa pluteasca in deriva – dar ca profund, in adancurile lui, exista un curent care ne duce inapoi catre sursa timpului – si inainte, catre infinit. Cartea descrie cum batranii intelepti, cunoscuti sub numele de Laika, au invatat sa navigheze pe acesti curenti ai timpului – pe liniile de timp – si ne invata cum sa le gasim si sa calatorim de-a lungul propriilor noastre linii de timp, catre destinul personal.
„Daca toata lumea are un viitor”, spune dr. Villoldo „numai anumiti oameni au un destin.” Aceasta carte ne arata cum sa-l gasim pe al nostru si sa-l materializam

  • Autori: Alberto Villoldo, PhD
  • Editura: For you
  • ISBN: 9789731701233
  • Categorie: Mister,stiinte oculte

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.