Regulile Marthei – 10 reguli esentiale pentru atingerea succesului atunci cand incepeti, construiti sau administrati o afacere

0
(0)

Regulile Marthei - 10 reguli esentiale pentru atingerea succesului atunci cand incepeti, construiti sau administrati o afacere - Martha Stewart

Regulile Marthei sintetizeaza drumul parcurs de Martha Stewart de la o mica afacere cu o firma de catering la un imperiu media care a transformat-o in unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii.
Pornind de la experienta proprie, Martha propune zece reguli esentiale pentru succes, de la descoperirea activitatilor preferate si gasirea ideii care ne inspira, atat pe noi, cat si pe clientii nostri, pana la analizarea diferentei dintre un risc pe care merita sa ti-l asumi si unul bazat pe noroc orb. Regulile Marthei sunt destinate sa ne ajute sa ne identificam propriile instincte antreprenoriale si aptitudinile necesare pentru a demara sau a consolida o afacere proprie.
Regulile Marthei este o carte despre perseverenta, despre construirea rela-tiilor in afaceri, despre management si urmarea idealurilor, despre munca din pasiune si pasiunea de a munci, o carte despre cum poti sa transformi un vis in realitate.
Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

  • Autor: Martha Stewart
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Carti-Cheie
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-669-436-3
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 224
  • Format carte: 13?20 cm

Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.