Puterea vindecatoare a aurei. Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine

0
(0)

Puterea vindecatoare a aurei. Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine - Barbara Y. Martin & Dimitri Moraitis

Clarvazatorii vad dincolo de aparente, pot detecta aura unui om si ii pot stabili starea de sanatate privind doar spectrul de culori al acesteia. Ba mai mult, pot diagnostica boala si identifica motivul pentru care a aparut.
Barbara Y. Martin descrie o serie de afectiuni si explica cum pot fi vizualizate in aura unui om, prezentand cititorilor rugaciuni de meditatie specifice, cu ajutorul carora se poate ajunge la vindecare.
Cartea cuprinde ilustratii care faciliteaza intelegerea subiectului, astfel incat va veti putea familiariza cu felul in care se vad sanatatea si boala in aura unui om, cu modul in care pot fi vizualizate aurele organelor si ale celulelor, cu detalii extraordinare despre chakre si despre rolul lor in vindecare. Totodata, veti afla cum va ajuta corpul astral sa va mentineti sanatatea, care este principala cauza a bolilor si cum o puteti contracara. Veti putea identifica radacinile spirituale ale bolilor fizice, veti intelege cum dezamagirea poate provoca un atac de cord, iar frustrarea poate fi motivul aparitiei unei boli de ficat.
Puterea vindecatoare a aurei reprezinta un instrument util care va poate ajuta sa va eliberati de stres, sa va impulsionati vitalitatea si sa va armonizati toate aspectele vietii, pentru a ajunge la echilibru.
Autor recunoscut de talie internationala si specialist in domeniul aurei, Barbara Y. Martin este una dintre clarvazatoarele de frunte si un profesor spiritual marcant al zilelor noastre. Cunoscuta sub numele de ?Mozart al metafizicii?, Barbara s-a nascut cu darul de a vedea aura in toate subtilitatile ei. Ca vindecator, Barbara poate efectiv vedea dimensiunile spirituale ale sanatatii si ale bolii in corp. A predat in fata a mii de oameni din intreaga lume, invatandu-i cum sa isi imbunatateasca viata si sanatatea lucrand cu aura. Cea mai apreciata carte a Barbarei, Change Your Aura, Change Your Life, a primit premiul Reader Preference Editor?s Choice si este acum publicata in 30 de tari. Ea locuieste in Los Angeles, California, unde este cofondator al Institutului de Arte Spirituale, o corporatie educationala nonprofit dedicata promovarii sanatatii si dezvoltarii spirituale.
Dimitri Moraitis s-a specializat initial in productia de film si de televiziune si a obtinut o vasta experienta in industria de divertisment si publicitate ca producator, scenarist si regizor. A primit o serie de premii si distinctii, inclusiv o nominalizare la Premiile Oscar pentru filmul sau de scurtmetraj Don?t Let It Bother You. Dimitri este un vorbitor elocvent pe teme legate de aura, lucrand cu Barbara Martin si cu campurile de energie umana timp de peste 20 de ani. Este un vindecator spiritual de succes si a colaborat cu Barbara la Change Your Aura, Change Your Life. Este cofondator si director executiv la Institutul de Arte Spirituale, participa la workshopuri si preda cursuri in cadrul institutului.

  • Autor: Barbara Y. Martin & Dimitri Moraitis
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Biblioterapia
  • Categoria: Tratamente naturiste/alternative
  • ISBN: 978-606-588-228-7
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 368
  • Format carte: 13 ? 20 cm

Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.