Pe Jumatate Moarta (Madison Avery, Cartea Intai)

Pe Jumatate Moarta (Madison Avery, Cartea Intai) - Kim Harrison

Descriere carte:
O LUME MISTERIOASA, UN CARATER FEMININ PUTERNIC, UMOR, SUSPANS SI UN STROP DE ROMANCE.
Ma numesc Madison Avery si trebuie sa va spun ca acolo se afla mai mult decat puteti vedea, auzi sau atinge. Stiu, pentru ca eu ma aflu acolo. Si vad. Aud. Ating. Traiesc.
Balul de absolvire al lui Madison a fost mortal – la propriu. Din cine stie ce motiv, ea a fost tinta unui spintecator al intunericului – da, genul acela de spintecator – decis sa scape de ea, cu trup si suflet. Dar, inainte ca spintecatorul sa-si incheie treaba, Madison a reusit sa-i ia amuleta ciudata si stralucitoare si sa scape.
Acum, e captiva pe Pamant – moarta, dar nu disparuta. Cumva, amuleta ii ofera iluzia unui corp, permitandu-i sa traiasca la limita dintre viata si moarte, undeva intre acum si ceea ce urmeaza. Nu stie de ce, spintecatorul intunericului e pe urmele ei, dar ea n-are de gand sa stea cu mainile in san si sa lase soarta sa-si urmeze cursul.
Cu putina ingeniozitate si cu ajutorul unui spintecator al luminii (unul dintre tipii buni! poate?), dar si al baiatului de care e indragostita, precum si al (o, da!) ingerului ei pazitor, Madison e gata sa-si ia destinul in propriile maini o data pentru totdeauna, inainte ca acesta sa o controleze pe ea.
Asta daca ea crede in asemenea lucruri.
"Romanul de debut pentru tineri al lui Kim Harrison e plin de stil si original. Teribil de distractiv, cu numeroase intorsaturi de situatie." – Kelley Armstrong, autoarea bestseller New York Times a seriei Fortele raului absolut
"Cand e vorba de un roman de Kim Harrison, ma astept la actiune, umor, construirea de noi lumi, personaje feminine puternice, prietenii adevarate si un strop de dragoste. Le-am gasit pe toate in aceasta carte." – Melissa Marr, autoarea bestseller New York Times a seriei Wicked Lovely

  • Autor: Kim Harrison
  • Editura: Corint
  • Colectia:
  • Categoria: Science Fiction / Fictiune
  • ISBN: 978-973-128-367-8
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 256
  • Format carte: 13 x 20 cm

Pret: 33,15 Lei
(pretul include TVA)