OZN. Un mister neelucidat

0
(0)

OZN. Un mister neelucidat - Leslie Kean

"In sfarsit, o carte serioasa si profunda despre acest subiect controversat. Atat scepticii, cat si cei care cred neconditionat vor gasi aici o adevarata comoara de informatii utile si lamuritoare. Cartea de fata este menita sa stabileasca etalonul de calitate pentru cercetarea in domeniul OZN." – Michio Kaku, Ph. D., autorul cartii Fizica imposibilului

Leslie Kean si-a petrecut ultimii zece ani studiind fenomenul OZN, inca neexplicat. Kean a examinat cu atentie fotografii analizate stiintific si a intervievat zeci de oficiali superiori si martori din cadrul aviatiei, din toata lumea. Sprijinita de fostul sef de personal de la Casa Alba, John Podesta, Kean se foloseste de rezultatele cercetarilor sale pentru a separa adevarul de fictiune si pentru a scoate la lumina deceniile de dezinformare practicata de guvernele SUA. Pe tot parcursul cartii, autoarea prezinta dovezi de necontestat ca obiecte zburatoare neidentificate – metalice, luminoase si capabile sa execute manevre care sfideaza legile fizicii – exista cu adevarat.

Nimeni nu stie inca ce sunt aceste obiecte, desi afecteaza siguranta zborurilor aeriene si, posibil, chiar securitatea nationala. Fenomenul a fost recunoscut oficial de numeroase guverne din lumea intreaga. Din aceste motive si din multe altele, Kean conchide ca problema OZN trebuie recunoscuta pe scara mai larga si, in ultima instanta, rezolvata printr-o ancheta stiintifica obiectiva. Materialul prezentat in aceasta carte de referinta ne indreapta spre o abordare corespunzatoare a misterului OZN.

LESLIE KEAN este jurnalista de investigatie cu articole publicate in Boston Globe, Baltimore Sun, Atlanda Journal-Constitution, Providence Journal, The Nation, International Herald Tribune, Globe And Mail si Journal of Scientific Exploration. Este coautoare a cartii Burma’s Revolution of the Spirit si este cofondatoare a Coalitiei Pentru Libertatea Informatiei. Locuieste la New York.

  • Autor: Leslie Kean
  • Editura: Lifestyle
  • Colectia: Trebuie sa stii
  • Categoria: Paranormal / Senzational
  • ISBN: 978-606-92804-1-6
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 440
  • Format carte:

Pret: 37,05 Lei
(pretul include TVA)

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.