ÎNTREABĂ-ŢI GHIZII Cum să ne conectăm la sistemul nostru de sprijin Divin.

Descriere: Cu toţii suntem fiinţe spirituale, cu un sistem de ajutor spiritual, primit din Lumea cealaltă. Acest sistem ne ajută să ne conducem viaţa, din momentul în care ne năştem, până în momentul în care ne părăsim corpul fizic şi ne întoarcem la Dumnezeu. Dacă nu ştim acest lucru suntem într-un mare impas, întrucât Universul are menirea să se îngrijească de toate creaţiile sale şi să le ajute să treacă prin călătoria vieţii, mai uşor şi cu mult succes. Când învăţăm să ne conectăm la ghizii noştri angelici, viaţa noastră curge cu uşurinţă şi ne putem îngriji sufletele, îndeplini scopurile şi putem transforma perioada în care suntem pe Pământ, într-o bucurie nesfârşită.
Această carte fascinantă şi plină de învăţăminte, scrisă de Sonia Choquette, ne oferă toate informaţiile de care avem nevoie, pentru a ne conecta cu ghizii noştri spirituali, astfel încât să ne bucurăm de toată iubirea, abundenţa şi fericirea la care avem dreptul prin naştere.
Lumea spirituală este la fel de populată ca şi a noastră – mii de ghizi diferiţi lucrează, în permanenţă, pe frecvenţe variate. Ca urmare, sunt mai multe tipuri de îndrumare la care ne putem conecta: ghizi care au trăit cândva în lumea fizică; membri ai familiei care au trecut în Lumea Cealaltă; ghizi cu care am împărtăşit vieţi anterioare; ghizi care vin ca profesori spirituali, pentru a ne supraveghea calea; vindecători care ne asistă în problemele fizice şi emoţionale; ghizi-ajutoare, care ne fac viaţa zilnică mai uşoară; spirite ale naturii şi elementalii, care ne conectează cu Pământul; spirite animale, care ne îndrumă pe calea vieţii voastre; chiar şi ghizi ai bucuriei, care ne păstrează tonusul ridicat, atunci când viaţa devine prea grea. Există îngeri, sfinţi, spirite deva, maeştri şi Dumnezeu. Există chiar şi ghizi – sau ghizi aspiranţi – care nu se află la un nivel înalt, ci provoacă mai mult încurcături şi care trebuie şi ei supravegheaţi.

  • Autori: Sonia Choquette
  • Editura: For you
  • Categorie: Mister,stiinte oculte