Noaptea trecuta la Chateau Marmont

Noaptea trecuta la Chateau Marmont - Lauren Weisberger

Descriere carte:
Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului international Diavolul se imbraca de la Prada, un roman tradus in aproape treizeci de limbi, a carui ecranizare i-a adus actritei Meryl Streep un Glob de Aur.
In cel mai recent roman al sau, Lauren Weisberger abordeaza cu subtilitate si umor teme de actualitate precum pretul succesului in societatea contemporana si efectele dezastruoase ale faimei asupra relatiilor de cuplu, descriind peripetiile amuzante prin care trece o pereche proaspat casatorita, a carei fericire incepe sa se clatine sub presiunea celebritatii capatate peste noapte. Brooke si sotul ei duc o viata vesela si multumita in New York, insa lucrurile iau o intorsatura dramatica in momentul in care cariera de muzician a lui Julian incepe sa ia avint ? cei doi se vad tot mai rar din cauza plecarilor lui in turnee, se trezesc hartuiti fara incetare de paparazzi si ajung sa descopere ca intimitatea incintatoare a relatiei lor a disparut. Captivant si tulburator, romanul lui Lauren Weisberger este o poveste despre gustul amar al celebritatii.  
"Intr-o societate obsedata de celebritate precum cea in care traim, Lauren Weisberger ne ajuta sa descoperim nebanuitul pret al succesului." ( Publishers Weekly )  
"Iata un minunat antidot pentru dependenta de televizor. Noaptea trecuta la Chateau Marmont propune un scenariu: ce s-ar intimpla daca, fara sa vrei, ai deveni vedeta peste noapte?" ( Entertainment Weekly )    
"Cind toti sint atenti pe scena, putini mai au timp sa se gindeasca la ce se intimpla in spatele ei, la comedia din lumea reala. Cartea lui Lauren Weisberger este, din aceasta perspectiva, un adevarat manual de psihologie a cuplurilor." ( People )   Carte recomandata de

  • Autor: Lauren Weisberger
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Chic
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-1863-7
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 468
  • Format carte: 106 x 180

Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)