Mostenire de lider

Mostenire de lider - Marta Brooks, Julie Stark, Sarah Caverhill

Descriere carte:

Cum sa-i inspiri pe cei din jur sa-si schimbe viata in bine

Indrazneste sa traiesti astfel incat sa-i inspiri pe cei din jur sa-si schimbe viata in bine.
Indiferent de pozitia pe care o ai in acest moment, daca provoci sau inspiri schimbari in vietile celor din jur, esti un lider. Si de vreme ce intr-un fel sau altul esti un lider, trebuie sa te gandesti la mostenirea pe care o creezi prin modul in care iti traiesti viata. Aceasta mostenire este suma tuturor schimbarilor pe care le aduci in vietile celorlalti. Vei lua hotararea sa actionezi cu gandul la schimbarile pozitive pe care vrei sa le inspiri prin mostenirea de lider sau vei lasa lucrurile la voia intamplarii?
Printr-o parabola plina de miez aceasta carte iti arata cum sa creezi o mostenire pozitiva care sa-i inspire si sa-i hraneasca pe ceilalti. Vei afla ca mostenirea pe care o lasi ca lider este mostenirea conform careia traiesti. Astfel spus, este chiar modul in care alegi sa traiesti!
Trei sunt caracteristicele care fac din orice persoana un lider remarcabil si de neuitat:
– sa indrazneasca sa fie o persoana, nu o functie; "Marii lideri nu sunt mari datorita pozitiei pe care o detin, ci pentru ca inspira oamenilor incredere si respect".
– sa indrazneasca sa relationeze cu toti cei din jur; " Nu te comporta ca si cand ai fi mai bun decat toti ceilalti, dar nici nu lasa pe nimeni sa se comporte de parca ar fi mai bun ca tine".
– sa indrazneasca sa isi implineasca visul: "Un obiectiv nu este altceva decat un vis cu termen limita de indeplinire".
Acestea sunt caracteristicele care pot face din tine, cititorule, un lider cu influenta pozitiva de durata asupra celor din jur! Odata ce vei dobandi aceste caracteristici poti sa fii sigur ca vei fi si tu un lider cu o mostenire minunata.

  • Autor: Marta Brooks, Julie Stark, Sarah Caverhill
  • Editura: BusinessTech
  • Colectia: Sa conduci mai bine
  • Categoria: Management
  • ISBN: 9789738495579
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 128
  • Format carte: 13 x 20 cm

Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)