MI-AŞ SCHIMBA VIAŢA, DACĂ AŞ AVEA MAI MULT TIMP.

Descriere: Chiar aveţi timp să vă transformaţi visele în realitate!
Doreen Virtue, Ph.D., vă arată cum să faceţi tocmai acest lucru
Vreţi să vă schimbaţi viaţa, dar nu puteţi să găsiţi timpul necesar ca să începeţi? Sunteţi obosiţi să jonglaţi printre multe responsabilităţi, fără să aveţi prea mult ce arăta, deşi munciţi din greu? Autoare de best-sellere şi terapeut, Dr. Doreen Virtue (soţie, mamă a doi copii şi femeie de carieră) vă dă soluţii psihologice şi spirituale dovedite, care să vă ajute să faceţi timpul să lucreze în favoarea voastră!
Dr. Virtue vă îndrumă prin uimitoarea junglă a capcanelor mentale, care provoacă problemele legate de timp. Veţi descoperi cum să aveţi mai mult timp liber, să vă ordonaţi programul şi să primiţi sprijin iubitor de la prieteni şi de la familie. De asemenea, veţi învăţa metode pentru ca să vă creşteţi încrederea de sine, să vă reduceţi teama de eşec, să vă măriţi capacitatea de a avea intuiţie şi să daţi frâu liber conştiinţei fireşti a succesului, care este în voi. Meritaţi să aveţi o viaţă bogată, plină de veselie, de relaxare, de prosperitate şi de iubire – începând chiar de acum!
Iată ce spun alţii despre această carte care vă schimbă viaţa:
„Ce minunat! Iată un ghid practic, bine scris şi încurajator, care pune laolaltă mintea şi inima, înţelepciunea superioară şi principiile de bun simţ, pe care oricine le poate aplica în viaţa de zi cu zi.”
– Dan Millman, autor al volumului Calea luptătorului paşnic
„Doreen Virtue ne învaţă cum să ne vindecăm convingerile restrictive cu privire la timp, pentru ca să ne bucurăm mai mult de libertatea noastră autentică şi să o exprimăm. Acesta este un ghid minunat, pentru oricine doreşte să treacă dincolo de constrângerile legate de timp, impuse de ego.”
– Dr. Wayne W. Dyer, autor al volumelor Schimbă-ţi gândurile, schimbă-ţi viaţa şi Puterea intenţiei.
„Un excelent ghid practic pentru vindecarea sufletului.”
– Gerald G. Jampolsky, M.D., autor al volumului Iubirea înseamnă a renunţa la frică.
„Viaţa trebuie trăită pe deplin, şi pentru că e distractivă. Trebuie să avem timp din belşug, ca să facem totul cu bucurie. Cheia este să înţelegem cum, iar Dr. Virtue explică foarte clar cum să vă umpleţi viaţa de fericire, făcând ca fiecare moment să conteze.”
– John Randolph Price, autor al volumului Cartea abundenţei.

  • Autori: Doreen Virtue, Ph.D.
  • Editura: For you
  • Categorie: Altele