Medicina Sufletului, Mintii si Trupului

Descriere: Un sistem complet de vindecare a sufletului pentru atingerea unei stări optime de sănătate şi de vitalitate.
DESCOPERA FANTASTICELE TEHNICI ALE DR. SHA DE VINDECARE A SUFLETULUI, MINTII SI TRUPULUI
Care este secretul procesului de vindecare? Terapeutul si autorul de reputatie internationala dr. Zhi Gang Sha ne da un raspuns simplu, dar extrem de profund, la aceastaîntrebare veche de când lumea:„Vindeca-ti maiîntâi sufletul, iar mintea si trupul se vor vindeca de la sine” .
În lucrarea Medicina Sufletului, Mintii si Trupului, dr. Sha neînvata ca principalele chei ale vindecarii sufletului sunt iubirea si iertarea. Pornind de la aceasta premisa, el ne prezinta o serie de instrumente practice prin care ne putem vindeca si transforma sufletul, mintea si trupul. Aceste tehnici si teoriile care stau la baza lor sunt simplu deînteles si de aplicat, dar extrem de eficiente. Printre ele se numara:
# Metode de vindecare pentru mai mult de 100 de boli, de la banala raceala si pâna la durerile de spate, bolile cardiace si diabet;
# Mai multe programe pas cu pas de reducere a greutatii corporale, de vindecare a cancerului, de echilibrare emotionala si de mentinere a unei stari bune de sanatate;
# O tehnica revolutionara de vindecare la minut.
„Asa cum gândurile noastre pot influenta apa, sufletele noastre ne pot vindeca si echilibra propria fiinta, fiintele celor dragi siîntreaga lume moderna. Dr. Sha este un maestru important si un terapeut minunat, cu un mesaj valoros despre puterea sufletului de a influenta si de a transformaîntreaga viata. Cartea lui, Medicina Sufletului, Mintii si Trupului, te va emotiona profund”.
Dr. Masaru Emoto,
autor al lucrarii Mesajele ascunse din apa
„Toate culturile au produs din cândîn când vindecatori autentici. Dr. Zhi Gang Sha este un astfel de vindecator– un om cu oîntelepciune si cu o compasiune profunda, si un dar pentru umanitate”.
Larry Dossey,
autor al lucrarii Cuvinte care vindeca
Prefata
Eu am trei misiuni în viata. Prima mea misiune este de a preda arta vindecarii, ajutându-i astfel pe oameni sa se vindece pe eiînsisi si saîsi vindece semenii. Mesajul meu pentru cei care doresc sa se vindece este urmatorul:
Eu am puterea de a ma vindeca pe mine.
Tu ai puterea de a te vindeca pe tine.
Împreuna, noi avem puterea de a vindeca aceasta lume.
A doua mea misiuneîn viata este de a preda artaîntelepciunii sufletului, ajutându-i astfel pe oameni sa cunoasca iluminarea. Scopul predarii acestei arte este de a-i ajuta pe oameni saîsi duca la bun sfârsit calatoria spirituala, respectiv sa cunoasca iluminarea sufletului si sa urce mai susîn lumea spirituala. Mesajul meu adresat celor care doresc saîsi duca la bun sfârsit calatoria sufletului este urmatorul:
Eu am puterea de a ma ilumina pe mine.
Tu ai puterea de a te ilumina pe tine.
Împreuna, noi avem puterea de a ilumina aceasta lume.
A treia mea misiune în viata este de a-mi oferi serviciile la scara universala. Eu sunt un slujitor al tuturor. Tu esti un slujitor al tuturor. Cu totii suntem slujitori ai tuturor. Un slujitor universalîsi ofera tuturor serviciile sale, printre care se numara: iubirea universala, iertarea universala, pacea universala, vindecarea universala, binecuvântarea universala, armonia universala si iluminarea universala. Mesajul meu pentru cei care doresc saîsi ofere serviciile la scara universala este urmatorul:

  • Autori: Dr. Zhi Gang Sha
  • Editura: Adevar Divin
  • Categorie: Mister, stiinte oculte