MATEMATICA. ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE. CLASA A V-A. INITIERE. PARTEA A II-A, SEMESTRUL 2

0
(0)

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.
Seria de lucrari MATE 2000 INITIERE destinata claselor de gimnaziu, este o noutate metodica absoluta, special elaborata pentru invatarea diferentiata.
Lucrarile respecta toate cerintele programelor scolare actuale de matematica referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai accesibile.
Astfel, pentru fiecare capitol din programa sunt prevazute:
un text teoretic minimal si obligatoriu, prezentat intr-o forma extrem de accesibila si insotit de exemple si modele de rezolvari detaliate;
activitati de consolidare a invatarii prin rezolvarea unor tipuri diverse de exercitii si probleme pe nivele progresive de dificultate, in special usor si mediu, astfel incat elevii sa aiba posibilitatea de a depasi nivelul minim de performanta prevazut de programa scolara;
utilizarea algoritmilor si a conceptelor matematice de baza in activitatea practica (matematica aplicata in viata cotidiana) ca metoda moderna de invatare;
evaluari ale progresului invatarii prin teste de evaluare (initiale, stadiale si finale) conforme cu standardele Ministerului Educatiei Nationale.
Lucrarea de fata se adreseaza in special elevilor care doresc sa consolideze atat continuturile minimale, cat si pe cele standard prevazute de programa scolara, prin exersarea mai amanuntita a unor exercitii si probleme, astfel incat sa elimine dificultatile de invatare si sa fixeze cunostintele de baza obligatorii.
Intrati pe www.Qvis.ro si puteti completa electronic PORTOFOLIUL ELEVULUI.
Intrati pe www.Qedu.ro si puteti completa electronic PORTOFOLIUL PROFESORULUI.
Inscrieti-va la Concursurile Comper, concursuri fara taxa de participare. Sectiuni: Matematica (clasele CP-VIII), Limba si literatura romana (clasele CP-VIII), Lectura si scriere creativa (clasele CP-XII).

  • Autori: GOLOGAN, Radu TUDOR, Ion
  • Editura: Paralela 45
  • Anul aparitiei: 2015
  • ISBN: 978-973-47-2108-5
  • Numar de pagini: 128
  • Categorie: Manuale scolare,pedagogie

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.