Lasă-te de fumat în 30 de zile

0
(0)

După 20 de ani de cercetări în domeniu şi nenumăraţi pacienţi vindecaţi, dr.Seidman vă oferă o carte extrem de valoroasă, care vă va ajuta să renunţaţi definitiv la ţigări. Cu ajutorul programului său de 30 de zile, atent structurat, dar simplu şi la îndemâna oricui, veţi depăşi toate obstacolele şi veţi redeveni stăpâni pe propria viaţă.
Descoperiţi ce fel de fumător sunteţi: social, îngrijorat de luarea în greutate, emoţional sau contextual. În funcţie de categoria în care vă încadraţi, aveţi nevoie de o anumită metodă. Spre deosebire de Allen Carr, dr. Seidman încurajează folosirea terapiei de înlocuire a nicotinei (plasture, gumă, spray nazal). În plus, relatarea unor cazuri concrete vă va ajuta să înţelegeţi că nu dependenţa fizică este cel mai mare obstacol, ci cea emoţională.
Director al departamentului pentru renunţarea la fumat din cadrul Universităţii Columbia, dr. Daniel F. Seidman şi-a dedicat viaţa cercetărilor menite să combată acest viciu. Clinicile deschise de el în Statele Unite au ajutat multe persoane să se lase de fumat. În 2008 a apărut cu succes în cadrul programului The Oprah Winfrey Show la invitaţia doctorului Mehmet C. Oz. A scris şi Helping the hard-core smoker: A clinician’s guide (1999), împreună cu Lirio Covey.

  • Autori: Dr. Daniel F.Seidman
  • Editura: Litera International
  • Anul aparitiei: 2010
  • ISBN: 9789736759109
  • Numar de pagini: 192
  • Categorie: Autoeducare

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.