Incepe cu ce nu-ti place – Editia a II-a

Descriere: Incepe cu ce nu-ti place (Eat That Frog), pornește de la o idee simpla: nu ai niciodata timp sa termini tot ce trebuie facut si apar intotdeauna lucruri sau stari parazite, care te opresc sa faci ce e mai important. Soluția pe care Tracy o explica pe parcursul a 21 de reguli pornește de la respectarea a trei principii: cel al capacitații de decizie, cel al disciplinei și cel al determinarii. Brian Tracy are mereu alaturi metafora broaștei, acel ce nu-ți place din titlul carții, lucrul pe care trebuie sa-l faci, dar, pentru ca este neplacut, il ocolești. El va ajunge sa te domine, si fiindca l-ai tot amanat, s-ar putea sa iasa mai rau!
Brian Tracy este unul dintre cei mai de succes autori de studii de dezvoltare personala si coaching din America. A publicat peste 40 de carti si a aparut in aproximativ 300 de conferinte video si audio; in fiecare an, conferentiaza in fata a peste 250 000 de persoane.
Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem. Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile pro-puse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

  • Autori: Brian Tracy
  • Editura: Curtea Veche
  • Anul aparitiei: 2008
  • ISBN: 978-973-669-507-0
  • Numar de pagini: 128
  • Categorie: Altele