Ghid de supravietuire de la A la Z… cand ai copii

Ghid de supravietuire de la A la Z... cand ai copii - Jeff Green

Descriere carte:
Felicitari! O sa ai un copil! Esti un parinte mandru care tine-n brate un ghemotoc de fericire. Dar surpriza! Dupa ce ai ajuns in al noualea cer, ai descoperit ca lucrurile nu sunt chiar atat de roz, ci, dimpotriva, chiar inspaimantatoare! Nu intra in panica! Jeff Green, in calitate de proaspat tatic si de comediant premiat, va va ajuta sa va acomodati cu noul statut de parinte. Asa ca, tati, daca treci prin perioade de depresii parentale (adica realizezi treptat ca de acum iti vei petrece fiecare zi libera in parcul de distractii si nu la pescuit), si mami, daca esti inca suparata pentru ca partenerul tau te-a lasat sa-ti bati singura capul cu problemele familiei, atunci e clar ca aceasta carte vi se adreseaza. Pentru ca nu doar copiii au probleme cand le ies dintii…
?faptul ca acest volum despre copii si graviditate este incondeiat dintr-o perspectiva masculina il face sa fie atat de diferit, in raport cu alte scrieri similare. Dar ce naiba poate sti un barbat despre faptul de a avea un copil?, te-ai putea intreba. Eu spun, insa, ca asa cum parem noi, barbatii, ca suntem parintii din umbra, totusi nu ne pierdem niciodata dreptul de a ne imbratisa copiii, fapt pentru care aceasta carte este pretioasa – in vremurile parintilor moderni, cu cat un barbat cunoaste mai multe, cu atat este mai bine pentru cei din jur, in special pentru mama" (autorul).
Despre Jeff Green:
?De-a dreptul distractiv si, totodata, un adept al observatiilor usturatoare si punctuale" (Independent).
?Cand vine vorba de a face o adevarata comedie din evenimentele cotidiene, el este unul dintre cei mai priceputi" (Guardian).

  • Autor: Jeff Green
  • Editura: House of Guides
  • Colectia: Starea de bine
  • Categoria: Mama si copilul / Pentru parinti
  • ISBN:
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 160
  • Format carte: 140 x 205 – Coperta flexibila mm

Pret: 24,23 Lei
(pretul include TVA)