Ghid de pregatire pentru BACALAUREAT 2011 – MATEMATICA M1

0
(0)

Lucrarea vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica, profil real, specializarea matematica-informatica, filiera vocationala, profil militar, specializarea matematica-informatica pentru pregatirea "bac"-ului la matematica.

Mereu adaugita, imbunatatita, adaptata la schimbarile din invatamantul romanesc, aceasta lucrare prezinta exercitii si probleme recapitulative (cele propuse in 100 de variante in anul 2009) structurate pe continuturi de invatare cu care elevii se pot antrena pentru bacalaureat, dar contine totodata calendarul si metodologia de organizare a examenului de bacalaureat, programele scolare pentru examenul national de bacalaureat si un breviar teoretic.
Contine Subiectele date la examenul de bacalaureat la matematica 2010 (sesiunea I si II) impreuna cu rezolvarea acestora. Lucrarea cuprinde cateva teste de bacalaureat create dupa modelul dat de catre minister, iar la rezolvarea acestora punctarea a fost facuta mai amanuntit.
Ghidul va cuprinde si modele de subiecte publicate de M.E.C.T.S. la 30 octombrie 2010.Colectivul de profesori care a lucrat aceasta carte asigura de multi ani pregatirea elevilor pentru examenul de bacalaureat.

  • Editura: Sigma
  • Anul aparitiei: 2010
  • Categorie: Manuale scolare, pedagogie

Pret: 23,00 RON

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.