Funky Business Forever

0
(0)

Funky Business Forever - K. Nordstrom, J. Ridderstrale

In 2003, Funky Business revolutiona modul in care priveai economia, societatea si propria ta valoare. Red Magazine o considera cea mai mobilizatoare biblie a filozofiei moderne de afaceri. Dupa 6 ani, cei doi funksteri se intreaba cum au trecut teoriile lor testul timpului si mai ales incotro ne indreptam.
Vreti sa stiti ce trebuie sa faceti maine? Cine poate sti? Funky Business Forever va incurajeaza sa priviti in jur si sa incercati sa intelegeti lumea. si va ofera o varianta de intelegere a lumii, pornind de la 19 adevaruri funky si implicatiile lor: valul de ieftiniri, feminizarea activitatilor umane, statele inlocuite de metropole, competitia generica si capitalistii anonimi, corporatia traditionala modificata de progresul tehnologic sau locul tau in reteaua globala.
FUNKY BUSINESS FOREVER nu este o carte practica despre economia noua, scrisa de niste profi de la o scoala de afaceri din Europa Centrala. Aceasta a fost si este o carte despre ceea ce e nou in economia noastra si nu despre noua economie. Funky Business nu poate fi numita o carte de tip know-how. Funky Business a dat un inteles coerent lumii care ne inconjoara. Dar ea nu spune ce-ar trebui sa facem maine. Cum ar putea oare? insa Funky Business Forever ii incurajeaza pe oameni sa inceapa sa-si ia notite cu privire la lucrurile pe care le vad si le simt in vietile lor personale si profesionale. A vedea si a crede alcatuiesc radacina actiunii. Nimic nu e mai funky si mai practic decat o idee geniala. Speram ca Funky Business Forever sa va ofere inspiratie in ceea ce observati si invatati.
N-am facut altceva decat sa privim la Funky Business prin lentilele celei de-a doua jumatati a primului deceniu din noul mileniu. Pe masura ce citeam cartea, am constatat ca nu mai suntem de acord cu unele aspecte din ea. Uneori ne-am dovedit mai putin vizionari decat ne imaginasem noi. Ne pare rau ca China se remarca printr-o absenta notabila. Am renuntat la o multime de exemple, am actualizat cifrele ori de cate ori s-a impus si am adaugat un comentariu acolo unde gandirea noastra a evoluat sau unde lucrurile au evoluat de la sine. De asemenea, am solicitat parerile miilor de cititori cu privire la ultimii ani si la tendintele ce capata contur acum. Le multumim din suflet tuturor celor care si-au gasit timp sa ia legatura cu noi, analizandu-ne ideile. Speram ca rezultatul final sa fie unul atat vesnic, cat si incredibil de funky: FUNKY BUSINESS FOREVER.
Kjell & Jonas
Microsoft si FedEx au fost create in plina criza economica, in anii 70. Tot in acea perioada, P&G a lansat pe piata Pringels, un brand care valoreaza azi un miliard de dolari. Succesul e de partea celor indrazneti si curajosi. Viitorul este al celor care ies in fata in perioade in care toti stau pe loc. Funky Business Forever este o strigare la lupta. Aspira, inspira si transpira ca sa poti schimba ceva; numai astfel te vei putea bucura de capitalism!
Kjell A. Nordstrm & Jonas Ridderstra*le
Antidotul pentru un scris comod si o gandire comoda.
Tom Peters
FUNKY BUSINESS FOREVER cea mai mobilizatoare biblie a filozofiei moderne de afaceri.
Red Magazine
FUNKY BUSINESS FOREVER se bazeaza pe o cercetare riguroasa, este plina de intelepciune si inteligenta si abunda in idei incitante.
Business Voice

  • Autor: K. Nordstrom, J. Ridderstrale
  • Editura: Editura Publica
  • Colectia:
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-1931-06-7
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 240
  • Format carte: 16,5 x 21 cm – INTERIOR COLOR

Pret: 56,00 Lei
(pretul include TVA)

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.