Fise de drept penal. Partea generala Noul cod penal. Editia a II-a

Descriere: Prezentele fișe alcatuiesc singura lucrare ce abordeaza, intr-o structura și o grafica inovatoare, Partea generala a noului Cod penal.
Intrarea in vigoare a noului Cod penal la 1 februarie 2014 a atras dupa sine, inevitabil, conceperea unei noi carți care sa permita oricarui jurist (student, masterand, doctorand, practician la inceput de cariera sau cu experienta) sa inteleaga rapid si sa asimileze facil noua logica de drept penal substanțial.
La un an de la intrarea in vigoare a Codului penal, ediția noua a fișelor vine sa reliefeze modul in care normele au fost aplicate in practica și sa ofere explicații suplimentare in scopul facilitarii ințelegerii instituțiilor de drept penal – partea generala.
Avantajul acestei carti este ca se limiteaza la noua materie, pe care o prezinta simplu și la obiect, așa cum este aceasta necesara pentru examenele de admitere in profesie, fara a se pierde in clasicele comparații cu vechea reglementare.
Fișele contin o parte teoretica si o parte practica, ce ofera atat informatii teoretice tehnice si precise, cat si toate soluțiile relevante pronunțate de instanța suprema in ultimul an in interpretarea și aplicarea noului Cod penal.
Toate acestea se constituie in atuuri ce recomanda lucrarea de fața ca pe cel mai util si facil instrument pentru cei care vor sa recapituleze rapid materia pentru examenele consacrate din domeniu, dar si pentru cei care vor sa dobandeasca in cel mai scurt timp cunostintele teoretice și practice esentiale cu privire la partea generala a dreptului penal.

  • Autori: Mihail Udroiu
  • Editura: Universul Juridic
  • Anul aparitiei: 2015
  • ISBN: 978-606-673- 587-2
  • Numar de pagini: 335
  • Categorie: Drept

Pret: 55,00 RON