Druidul

0
(0)

Druidul - Mauro Raccasi

Druidul este marca personala a lui Raccasi, pe care insusi autorul a denumit-o "regula celor trei a : actiune, aventura si… amor".  
Druidul, primul volum al istoriei lui Conan Strainul, ne plaseaza in iarna anului 1600, in insulele britanice. De zile in sir, bate un crivat muscator si zapada a transformat lumea intr-o pustietate alba. Nici ca se puteau mai multe semne de rau augur, chiar in ziua nasterii lui Conan. Si totusi, acest copil abia nascut si deja orfan este destinat unor fapte epocale, in fruntea neamului sau. Descendent al druizilor, el este omul vestit de profetii, eroul care trebuie sa gaseasca piatra mitica in care sint sapate secrete stravechi. Doar ca, pentru moment, Conan nu-si cunoaste propriul destin, crescind ca fiu adoptiv al lui Erin, sotia alungata a capeteniei unuia dintre cele mai singeroase triburi din Irlanda. Originile sale necunoscute il fac vulnerabil si expus la tot soiul de umiliri, aducindu-i porecla "Strainul". Insa gloria lui nu va intirzia sa apara, iar poporul ii va cunoaste intelepciunea si puterile vestite de legenda.  
" Druidul, un alt bestseller din ciclul romanelor celtice ale lui Mauro Raccasi, exceleaza prin savoarea povestii, prin suspansul bine dozat si prin maretia personajelor." ( L?Ontano Biblioteca Celtica )  
"Cine ar fi mai potrivit sa gaseasca Piatra Destinului decit Conan renegatul, gloriosul razboinic?Arta conflictului, asa cum o stapineste Raccasi, face din Druidul o saga dintre cele mai savuroase scrise vreodata in traditia romanelor celtice." ( L?Informazione )

  • Autor: Mauro Raccasi
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Thriller
  • Categoria: Thriller / Suspans
  • ISBN: 978-973-46-2009-8
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 420
  • Format carte: 106 x 180

Pret: 28,45 Lei
(pretul include TVA)

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.