Dieta pentru o viata noua. Cum puteti obtine un corp mai suplu si mai sanatos in 8 pasi

Descriere: Mariana Bozesan este o inspiratie pentru ceilalti. A-i impartasi povestea este un act de curaj — a o folosi pentru a-i ajuta pe ceilalti este un gest admirabil.
Anthony Robbins
In Dieta pentru o viata noua Mariana Bozesan ne arata cum sa reconstruim modelul trupului nostru astfel incat sa slabim, sa ne bucuram de sanatate, de mai multa vitalitate si sa ducem o viata plina de bucurii si implinire.
Deepak Chopra
Mariana Bozesan, autoarea seriei de carti si a programelor Dieta pentru o viata noua, este o sustinatoare de conferinte publice care-i inspira pe oameni, un lider care le da putere, filantrop, umanist, investitor si intreprinzator. Inainte de a deveni intreprinzator a detinut pozitii de conducere la mai multe firme de tehnologie din clasamentul Fortune 500, precum corporatiile Oracle si Digital Equipment. La Oracle a fost director de marketing pentru relatia cu compania Hewlett-Packard si director de dezvoltare a afacerilor pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Mariana Bozesan a mai lucrat pentru corporatia Digital Equipment inainte ca aceasta sa fuzioneze cu Compaq, in prezent Hewlett-Packard. A fost director de marketing pentru retele deschise la Paris, in Franta, si director de marketing pentru inteligenta artificiala la Munchen, in Germania. Mariana Bozesan este cofondator si presedinte al institutului Sageera, o companie cu orientare filantropica avand sediul in Silicon Valley, care promoveaza un stil de viata sanatos. Prin misiunea ei filantropica, Mariana sprijina in prezent peste 36 de organizatii umanitare din lumea intreaga. Este presedinte si fondator al fundatiei Bozesan, o organizatie filantropica privata, care contribuie la educatia tinerilor din Africa, China, India si fostele tari comuniste. Absolventa a universitatii Stanford si a universitatii Karlsruhe din Germania, Mariana Bozesan a obtinut un masterat in inteligenta artificiala si calculatoare, o diploma in calculatoare si matematica si o diploma in istorie europeana la universitatea Karlsruhe din Germania. Deoarece intreaga viata i-a placut sa invete, in prezent Mariana este inscrisa la un program global de psihologie transpersonala in cadrul Institutului de profil din Palo Alto, California. De asemenea, a obtinut un masterat in studii transpersonale (MATS) la acelasi institut. Traieste cu sotul, fiul, pisicile si parintii ei in zona golfului San Francisco si in Bavaria, Germania.

  • Autori: Mariana Bozeºan
  • Editura: Curtea Veche
  • Anul aparitiei: 2006
  • ISBN: 973-669-227-2
  • Numar de pagini: 356
  • Categorie: Sanatate