Dezintoxicarea totală.

Descriere: Traducere din limba engleză (Piatkus Books, Anglia). Dezintoxicarea totală vă va arăta cît este de uşor să arătaţi bine şi să vă bucuraţi din plin de viaţă. Jane Scrivner, autoare de mare succes şi specialistă în dezintoxicare, a creat şase programe remarcabile de dezintoxicare. Fiecare dintre ele este diferit şi este conceput pentru a răspunde unor necesităţi specifice. Şi toate la un loc vă vor revitaliza viaţa.
Dacă vreţi să-i oferiţi corpului dumneavoastră o curăţenie generală, veţi găsi programul de dezintoxicare finală în 30 de zile, care vă va face să vă simţiţi revigorat, plin de energie şi entuziasm. Poate că aţi exagerat în unele privinţe şi aveţi nevoie de o dezintoxicare pentru eliminarea rapidă a efectelor mahmurelii, care să vă ajute să vă reveniţi uşor şi eficient.
Dacă sînteţi tensionat şi cu nervii la pămînt, veţi descoperi că dezintoxicarea pentru o minte sănătoasă vă va ajuta să treziţi în dumneavoastră sentimente pozitive şi mai optimiste.
Dezintoxicarea la sfîrşit de saptămînă este pentru acele ocazii în care doriţi să vă sporiţi energia pentru a vă pregăti de săptămîna ce urmează.
Desigur, este inutil să vă dezintoxicaţi dacă mediul în care trăiţi este unul haotic, aşa că dezintoxicarea completă a căminului vă arată cum să scăpaţi de dezordine şi înghesuială şi cum să vă transformaţi căminul într-un paradis odihnitor.
Dezintoxicarea unei relaţii vă va ajuta să vă debarasaţi de relaţiile distructive şi să adăugaţi strălucire prietenilor de care vă bucuraţi.
Indiferent care este situaţia sau stilul dumneavoastră de viaţă, aceasta este singura carte de care aveţi nevoie pentru a fi fericiţi, sănătoşi şi complet revigoraţi.

  • Autori: Jane Scrivner
  • Editura: Arc
  • ISBN: 9975-61-250-4
  • Numar de pagini: 224
  • Categorie: Sanatate

Pret: 15,00 RON