Delfini, E.T. si îngeri Aventuri printre inteligente spirituale.

Descriere: În căutarea inteligenţei delfinilor s‑au deschis şi alte drumuri – toate adunate sub egida înţelepciunii şi a lucrării inimii…”.
Urmaţi‑l pe aventurierul vesel şi măiestru, Timothy Wyllie, pe urma lumilor invizibile, citind cartea Delfini, E.T. şi îngeri. Înotaţi cu delfinii sălbatici şi învăţaţi să le ascultaţi undele subtile de comunicare telepatică. Întâlniţi‑vă cu E.T. şi învăţaţi cum să vă păstraţi calmul şi o atitudine neimplicată, atunci când dialogaţi cu o astfel de prezenţă. Mai mult decât orice, extindeţi‑vă şi lărgiţi‑vă conştiinţa, pentru a cuprinde noile energii care ne traversează planeta, conduse de forţele îngereşti.
„În timpuri pline de mister, Timothy Wyllie scrie atât de frumos despre propriile sale aventuri fantastice, într‑un univers mai vast decât aspiraţiile noastre, mai bogat şi mai complex decât toate visele noastre.”
Jean Houston, autoare a cărţii The Hero and the Goddess [Eroul şi zeiţa]
„Delfini, E.T. şi îngeri este una dintre cele mai încântătoare şi mai înţelepte cărţi pe care am citit‑o vreodată. Ar fi prea puţin să spun că îmi place. Este minunată!… Abia am putut să o las din mână.”
Ken Carey, autor al volumului Starseed, The Third Millennium [Sămânţă stelară, Mileniul Trei]
„Este o carte minunată, o carte măreaţă, de o mare creativitate. Este amuzant de citit. Dacă este citită de un bigot, acesta va deveni şi mai bigot. Dacă este citită de un om liber, acesta va fi şi mai liber. Recomand cartea cu căldură, tuturor.”
Dr. John C. Lilly, autor al volumului The Center of the Cyclone [Centrul ciclonului]

  • Autori: Timothy Wyllie
  • Editura: For you
  • ISBN: 9789731701165
  • Categorie: Mister, stiinte oculte

Pret: 12,00 RON