Consilier Impozitul pe Profit.

0
(0)

Interpretarea eronata a legislatiei fiscal-contabile iti goleste buzunarele!
Cum faci plata impozitului pe profit legal, rapid si economic!
Draga prietene,
Atunci cand vine vorba de obligatii fiscale si de respectarea acestora, fiecare dintre noi isi doreste ca totul sa fie in regula. Pentru ca amenzile practicate pentru erorile (involuntare uneori) din inregistrarile contabile sunt devastatoare. Omisiunile si termenele ratate – de asemenea! Iar comisarii veniti in control nu precupetesc niciun efort pentru a te amenda.
Trebuie sa recunoastem: la ora actuala Impozitul pe profit conduce detasat in topul problemelor fiscal-contabile pe care le genereaza! Acest capitol din Codul Fiscal ridica serioase semne de intrebare. Cea mai mica greseala in interpretarea legislatiei te arunca in aer.
Stabilirea impozitului pe profit este o operatiune de finete. Statul vrea sa ia de la tine cat mai mult, iar tu, in mod evident, vrei sa respecti legea, dar in acelasi timp, vrei sa platesti statului exact atat cat trebuie, nici un leu mai mult. Ce este de facut?
Trebuie sa cunosti si sa aplici exact temeiul legislativ de ultima ora.
Impozitul pe profit astfel calculat exclude din start orice posibilitate ca tu sa fii sanctionat.
Solutia:
Alege Consilier – Impozitul pe Profit – singurul instrument complet de informare si consultanta specializata care raspunde acum tuturor intrebarilor tale! Legal, rapid si economic!
Comanda acum exemplarul tau si primesti un cadou deosebit de util! Brosura Impozitul pe profit – 77 de cazuri practice rezolvate iti dezvaluie 77 de solutii pentru aplicarea corecta a legii!
DA! Vreau Consilier – Impozitul pe profit afirma peste 8.700 de contabili
Este nevoie de acest instrument de informare si consultanta privind rezolvarea problemelor legate de impozitul pe profit? Ce ofera piata in acest domeniu? In ce conditii? Cu ce eficienta? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care le-am pus contabililor pentru care impozitul pe profit reprezinta piatra de incercare a fiecarei zi de munca. Cercetarile facute arata ca:
Nu exista publicatii privind exclusiv impozitul pe profit nu exista!
Sursele de informare privind impozitul pe profit contin doar informatii pur teoretice, de genul: Monitorul Oficial
Aplicarea practica a legislatiei privind impozitul pe profit este insuficient reprezentata.
Concluzia:
Daca vrei sa rezolvi LEGAL, RAPID si ECONOMIC problema impozitului pe profit pe care trebuie sa il platesti STATULUI, ia-ti Consilier – Impozitul pe Profit! Te apara impotriva capcanelor intinse de legislatia prea generala si te salveaza de amenzile Fiscului! Comanda acum exemplarul tau din Consilier – Impozitul pe Profit + cadoul care ti se cuvine: brosura Impozitul pe profit – 77 de cazuri practice rezolvate!
«Consultantul» tau in impozitul pe profit – exact asa cum ti l-ai dorit!
Consilier Impozitul pe Profit – Perfect informat
Lucrarea de baza, gazduita intr-un modern si functional biblioraft, contine:
peste 400 de pagini cu toata legislatia referitoare la impozitul pe profit, actualizata la zi, comentata
110 temeiuri legale si comentarii despre impozitul pe profit
100 exemple de calcul ilustrative pentru diverse situatii
80 sfaturi, recomandari si atentionari
30 modele de formulare, declaratii, situatii financiare
Adica intreg suportul legislativ care iti da siguranta si rapiditate in luarea deciziilor. Corect, rapid, profesionist!
Comanda acum exemplarul tau din Consilier – Impozitul pe Profit si primesti un cadou deosebit de util! Brosura Impozitul pe profit – 77 de cazuri practice rezolvate iti dezvaluie 77 de solutii pentru aplicarea corecta a legii.
Consilier Impozitul pe Profit – Permanent racordat la noutatile legislative
Calitatea de abonat al Consilierului – Impozitul pe Profit iti ofera:
Lucrarea de baza Gazduita intr-un modern si functional biblioraft, aceasta contine peste 400 de pagini cu toata legislatia referitoare la impozitul pe profit, actualizata la zi, comentata.
Consultanta de specialitate, personalizata, GRATUIT
Daca impozitul pe profit iti da batai de cap si legea nu prevede clar ce ai de facut, nu dezarma! Consultantii nostri te ajuta. Aboneaza-te acum la si beneficiezi de unicul serviciu gratuit de consultanta specializata! Poti obtine consultanta specializata:
Prin telefon
In fiecare miercuri suna la Redactia Consilierului si, in baza codului dvs. de abonat, solicita consultanta gratuita. In functie de problema ta legata de impozitul pe profit, vei discuta direct cu unul dintre autorii lucrarii. Consultanta telefonica iti asigura obtinerea imediata a unui raspuns la problema ta.
Prin email, fax sau posta
Poti obtine raspuns la problemele tale, in scris, solicitand ajutorul specialistilor in impozitul pe profit. Tot ce ai de facut este sa ne scrii pe adresa (electronica sau postala) a redactiei Consilierului. Specialistii nostri in impozitul pe profit vor analiza cu atentie problema ridicata de tine si, in maxium 5 zile, vei primi un raspuns detaliat.
Calitatea de abonat la Consilier – Impozitul pe Profit iti confera cel mai puternic avantaj: ai acces gratuit la Serviciul de consultanta specializata personalizata! Este unicul serviciu specializat in consultanta pe impozitul pe profit existent pe piata!
In ce consta acest serviciu?
Serviciu de consultanta specializata personalizata vine in sprijinul tau, al contabilului pentru care legislatia privind impozitul pe profit ar putea ridica probleme. Acordat in scris, prin email, fax sau posta, raspunsul documentat si personalizat strict la problema ce te preocupa iti parvine rapid. Beneficiezi de sprijinul competent si experimentat al consultantilor nostri, pentru care legislatia privind impozitul pe profit nu mai are nici un secret.
Cum functioneaza?
Este suficient sa ne transmiti prin email, fax sau posta problemele care iti dau batai de cap. Vei primi in cel mai scurt timp solutia legala si profitabila pentru situatia in care te afli. Specialisti experimentati te ghideaza eficient si te ajuta sa platesti STATULUI cea mai economica varianta a impozitului pe profit.
De asemenea, poti primi consultanta prin telefon, in fiecare zi de miercuri, direct de la expertii in impozitul pe profit, autorii care au scris < Consilierul >. Numerele de telefon la care are loc aceasta consultanta: (021) 317 25 94; (021) 317 25 97; (021) 317 25 98.
Beneficiul tau? 12 luni de consultanta personalizata GRATUITA!
Atunci cand vine vorba de obligatii fiscale catre STAT si de respectarea acestora, fiecare dintre noi isi doreste ca totul sa fie in regula. Pentru ca amenzile practicate pentru erorile (involuntare uneori) din inregistrarile contabile sunt devastatoare. Omisiunile si termenele ratate – de asemenea! Iar comisarii veniti in control nu precupetesc niciun efort pentru a te amenda.
Stabilirea impozitului pe profit este o operatiune de finete. Pe de-o parte STATUL vrea sa ia de la tine cat mai mult iar tu, in mod evident, vrei sa respecti legea, dar in acelasi timp, vrei sa platesti statului exact atat cat trebuie, nici un leu mai mult. Ce este de facut? Consilier – Impozitul pe Profit te invata cum sa procedezi.
Comanda acum exemplarul tau din Consilier – Impozitul pe Profit si primesti un cadou deosebit de util! Brosura Impozitul pe profit – 77 de cazuri practice rezolvate iti dezvaluie 77 de solutii pentru aplicarea corecta a legii.

  • Autori: Elena Ionescu, expert contabil si auditor, Georgeta Serban Matei, consultant fiscal, Otilia Bara – expert contabil si lector CECCAR, Dani Cucu, consultant fiscal, Justinian Cucu, jurist
  • Editura: Rentrop Straton
  • Anul aparitiei: 2010
  • Categorie: Diverse

Pret: 746,65 RON

Cât de interesantă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.