COMUNICARE IN LIMBA ROMANA. CLASA PREGATITOARE

Descriere: Comunicare în limba română – Clasa pregătitoare este elaborată conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013.
Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte progresive de dificultate, iar secțiunile destinate completării portofoliilor elevului și profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea conține, pe lângă exerciții, teste de evaluare inițială, stadială și finală, iar datorită sugestiilor metodologice moderne și atractive face posibilă învățarea individualizată.
Bogatul material iconografic și secțiunile speciale de învățare prin joc și careuri, nu numai că ușurează procesul învățării, dar îl fac și mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competență a învățării, ce poate fi semnat de profesor și care se înmânează elevului la sfârșitul anului școlar.
Intrati pe www.Qvis.ro si puteti completa electronic PORTOFOLIUL ELEVULUI.
Intrati pe www.Qedu.ro si puteti completa electronic PORTOFOLIUL PROFESORULUI.
Inscrieti-va la Concursurile Comper, concursuri fara taxa de participare. Sectiuni: Matematica (clasele CP-VIII), Limba si literatura romana (clasele CP-VIII), Lectura si scriere creativa (clasele CP-XII).

  • Autori: BERECHET, Daniela; FILFANESCU, Iuliana; FILFANESCU, Constantin
  • Editura: Paralela 45
  • Anul aparitiei: 2016
  • ISBN: 978-973-47-2247-1
  • Numar de pagini: 144
  • Categorie: Manuale Auxiliare, Culegeri, Teste, Exercitii