CODUL LUI MOISE Cel mai puternic instrument de materializare, din istoria lumii.

Descriere: După ce Codul lui Moise a fost revelat evreilor pentru prima dată, au avut loc unele dintre cele mai mari miracole din istorie. La scurt timp după aceea, conducătorii cu autoritate au decretat că energia inerentă acestuia era, pur şi simplu, prea puternică şi prea periculoasă, pentru a fi folosită de altcineva decât de cei mai înalţi iniţiaţi…
A venit vremea să cunoaştem şi noi Codul – nu doar pentru a aduce noi bogăţii în viaţa noastră, ci şi pentru a crea o lume bazată pe legile compasiunii şi păcii. Ni se oferă cel mai puternic instrument din istorie, pentru a ne crea propria realitate.
Ceea ce citiţi aici nu e o simplă poveste de spiritualitate; este reală şi adevărată. Avem nevoie de suflete iluminate pentru a materializa, în sfârşit, lumea visurilor noastre. Este uşor să te uiţi la Pământ şi să vezi distrugerile provocate de acţiuni inconştiente. Planeta noastră nu a ajuns în această stare, de una singură, ci din cauza deciziilor noastre colective. Întrebarea ce trebuie pusă este simplă: Vom alege să facem asta în continuare, sau ne vom hotărî cu fermitate să urmăm mai degrabă chemarea sufletului, decât pornirile ego-ului? Lumea şi tot ce există în ea se va transforma, pentru a corespunde cu ceea ce simţim cu adevărat.
Fiecare dintre voi are un rol esenţial de jucat şi de aceea v-a găsit această carte.
Pentru moment, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă… sunteţi pe cale să porniţi într-o călătorie care vă va schimba viaţa!
CODUL LUI MOISE
Este oare posibil ca acum 3.500 de ani, Moise să fi aflat secretul prin care se poate atrage tot ce îţi doreşti? Codul lui Moise a fost folosit iniţial pentru a crea unele dintre cele mai mari miracole din istorie, dar apoi a fost ascuns şi numai celor mai înalţi iniţiaţi li s-a permis să-l invoce. În această carte, James Twyman dezvăluie Codul pentru prima dată, arătând cum poate fi el folosit pentru a ne schimba vieţile… şi chiar lumea. Folosind tehnicile prezentate în aceste pagini, veţi descoperi cum puteţi integra cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii, în propria voastră viaţă.
În centrul Codului lui Moise se regăseşte adevărata funcţie şi aplicarea practică a Legii Atracţiei. Poate vi s-a spus că această Lege se ocupă cu a „obţine” lucrurile pe care le doriţi – lucruri despre care aveţi impresia că vă vor face viaţa mai plăcută. Dar ce-aţi zice dacă acesta este doar primul pas, iar descifrarea Codului lui Moise depinde mai degrabă de ceea ce sunteţi dispuşi să „oferiţi” şi nu să „primiţi”? Ar însemna că posedaţi deja abilităţile pentru a materializa, chiar acum, tot ce vă doriţi! De asemenea, ar putea arăta şi faptul că aveţi capacitatea – ba chiar responsabilitatea – de a folosi această Energie Divină pentru altceva decât pentru bani, o maşină mai bună, sau o relaţia perfectă. Sunteţi aici să valorificaţi puterea Divinităţii însăşi, pentru a crea o lume bazată pe legile compasiunii şi păcii. Aceasta este sarcina pe care trebuie să o duceţi la bun sfârşit.
Bine aţi venit la Codul lui Moise!

  • Autori: James F. Twyman
  • Editura: For you
  • ISBN: 9789731701370
  • Categorie: Mister,stiinte oculte