Cineva ca tine.

Descriere: Traducere din limba engleza si note de Suzana Csizsek
Cathy Kelly, cea mai bine vinduta autoare contemporana de romane de dragoste din Regatul Unit, va ofera o poveste emotionanta, care urmareste destinele a trei protagoniste fermecatoare si amuzante. Datorita prieteniei lor, fiecare dintre ele descopera ca are un tel secret in minte si acum sint pe punctul de a lua marea hotarire ce le va schimba viata.
Cineva ca tine urmareste peripetiile amoroase si viata de familie a trei femei din Dublin care se imprietenesc in timpul unei vacante petrecute in Egipt. Fiecare dintre ele are un anumit tel secret in viata: Emma vrea sa se elibereze de dominatia tatalui ei si sa faca un copil, Leonie, mama divortata a trei adolescenti, viseaza sa‑si intilneasca iu birea vietii, iar Hannah doreste doar independenta si sigu ranta, lucruri pe care nu se asteapta sa i le ofere vreun barbat. Dupa intoarcerea in Irlanda, cele trei prietene incep sa se intilneasca o data pe luna pentru a‑si discuta speran tele si temerile si pentru a‑si oferi una alteia sprijinul si incurajarile de care au nevoie. Arhetipurile feminine ale lui Cathy Kelly transcend diferentele de nationalitate, iar cartea ii va incinta pe toti cititorii care apreciaza literatura contemporana vie si calda despre femei autentice, in ipos taza lor de zi cu zi.
„O poveste emotionanta, cu idei destepte, rasturnari de situatie neasteptate si dragoste cit cuprinde!” (Albuquerque Sunday Journal)
„Cathy Kelly pune in scena intrigi formidabile, presarate cu un umor inegalabil” (The Times)

  • Autori: Cathy Kelly
  • Editura: Polirom
  • Anul aparitiei: 2010
  • ISBN: 978-973-46-1479-0
  • Numar de pagini: 708
  • Categorie: Altele