Cele 10 porunci pentru intreprinzatori

Descriere: Cum sa incepi si sa conduci o afacere proprie
Cartea de fata insoteste intreprinzatorul in toate fazele evolutiei unei afaceri. Ea consolideaza principiile teoretice cu exemple practice, ofera instrumente de management si urmareste in permanenta cadrul etic clar al celor 10 porunci. Prezentata intr-un mod viu si dinamic, cartea este un ghid pentru orice intreprinzator care a intrat in aventura inceperii si dezvoltarii unei afaceri.
 10 principii esentiale pentru intreprinzatori
 1 exemplu practic pentru dezvoltarea strategiei
 10 studii de caz despre companii de succes
 50 liste de control pentru temele abordate in carte
“Experienta autorului de peste 20 de ani in dezvoltarea afacerilor din Romania si din alte tari, adauga o valoare deosebita acestei carti, principiile de business prezentate fiind implementate si validate in practica de sute de ori.”
Imre Kulcsár, Director Fundatia ROMCOM
Despre autor
Mario Brühlmann este licentiat in stiinte economice si absolvent Executive MBA in management international la Universitatea din Bern. De origine elvetian, este consultant de afaceri si expert in dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii – in special in economii emergente. De asemenea, este fondatorul Swiss Consulting Group, companie de consultanta in afaceri, care a dobandit un portofoliu de clienti impresionant. In Romania este cunoscut pentru implicarea sa in cadrul grupului ROMCOM, in calitate de presedinte, si in cadrul Facultatii de Management a Universitatii Emanuel din Oradea.
Cei care au comandat aceasta carte au comandat si :
Viitorul apartine companiilor mici
Succesul in vanzarea cu amanuntul – RETAIL SUCCESS
Cele 11 legi imuabile ale internet brandingului
Diferentiaza-te sau mori
Cele 22 de legi imuabile ale marketingului

  • Autori: Mario Brühlmann
  • Editura: Brandbuilders
  • Anul aparitiei: 2012
  • ISBN: 978-973-88156-5-0
  • Numar de pagini: 264
  • Categorie: Afaceri

Pret: 43,00 RON